Eğitimde fiziki sorunların çözülmesi” projesi kapsamında Hayırsever Erdemoğlu Ailesi ilçemizdeki okulların onarımı ve modern hale kavuşturulması amacıyla Besni Kaymakamlığı’na 20 Bin TL hibe etmişti. Bu para ile 80 Bin TL’ye mal olacak 6 okulun tüm fiziki eksikleri, büyük gayret ve çalışmalar sonucu 20 Bin TL ile giderilmişti.

Bu yardımın ardından Merinos Yönetim Kurulu Üyesi Ali Erdemoğlu ve Besni Kaymakamlığının girişimleri sonucu Alman iş adamlarından Besni Eğitimine 25 Bin Euro (78 BinTL) hibe edildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Besni İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya; “El ele omuz omuza iş başarmanın Anadolu’daki geleneksel adı olan imece projesini Erdemoğlu Holding ile tekrar hayata geçiriyoruz.

İlçemiz köy okullarının daha modern bir görünüme kavuşturulması amacıyla başlattığımız kampanya meyvelerini vermeye devam ediyor. Hayırsever Erdemoğlu Ailesi ilçemizdeki okulların onarımı ve modern hale kavuşturulması amacıyla Kaymakamlığımıza 20 Bin TL hibe etmiş ve bu para ile 6 okulun tüm fiziki eksikleri giderilmişti.

Şimdi de Merinos Yönetim Kurulu Üyesi Ali Erdemoğlu’nun destekleri ve Kaymakamlığımızın da girişimleri ile Alman İşadamları tarafından 25.000 Euro (78 bin TL) tarafımıza hibe edildi. Tarafımıza hibe edilen bu parayı okullarımızın eğitim şartlarının daha iyi hale gelmesi için kullanacağız.

Gösterdiği yakın ilgi nedeniyle Alman işadamları derneği ve Merinos Yönetim Kurulu Üyesi Ali Erdemoğlu’na sonsuz teşekkür ederim” dedi.