TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Adıyamanlıların özellikle kamu alanından aldığı hizmetlerden çok daha hızlı ve kolay bir şekilde faydalanabilmeleri ve en modern şekilde istifade edebilmeleri için çalışmaların artarak devam ettiğini vurguladı.
Ahmet Aydın, takiplerin sonuç verdiğini belirterek, “Kahta için önemli ve gerekli bir ihtiyaç olan, günümüz şartlarına en uygun şekilde fiziki altyapısı ve yeterliliği ile 32 daireli polis lojmanları Kahta Bayraktar Mahallesinde eski lojmanların yerine inşa edilecektir. Yaklaşık maliyeti 6 milyon TL olan projenin ihalesi yapılmış, sözleşmesi imzalanmıştır. Kahta Emniyet Müdürlüğü binası Çobanlı Mahallesinde inşa edilecektir. Kahta Emniyet Müdürlüğü binası bodrum+zemin+3 kat olarak inşa edilecektir. Emniyet müdürlüğü binası zemin etüdü, statik ve mimari projeleri yapılmış olup, 28 Ekim 2016 Cuma günü ihalesi yapılacaktır.
Yaklaşık 10 milyon TL’ye yapılacak olan bu tesisle ve yakın zamanda vatandaşımızın hizmetine sunmuş olduğumuz 3 adet emniyet hizmet aracıyla birlikte, Kahta ilçemizin bir gereksinimi daha da giderilmiş olacaktır.
Fiziki ortamların tamamlanmasının ardından en modern ve teknolojinin hakim olduğu ekipmanlarıyla Kahtalı hemşerilerimizin hizmetine sunulacak olan, Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Emniyet Lojmanlarının şimdiden hemşerilerimize hayırlara vesile olmasını temenni eder, emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım” dedi.
Adıyaman Cihan Haber