Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) başkanı İbrahim Aslan ve yönetimi Konya Basın Yayın ve Enformasyon (BYEGM) il müdürlüğüne atanan hemşerimiz Abdurrahman Cüneyt Fidancı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Abdurrahman Cüneyt Fidancı’nın Konya Basın Yayın ve Enformasyon İl müdürlüğüne atanmasından mutluluk duyduklarını ifade eden AGAD Başkanı İbrahim Aslan, Fidancı’nın burada güzel hizmetlere imza atacağını söyledi.

Aslan ziyaret esnasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Hemşerimiz, çok değerli dostumuz Abdurrahman Cüneyt Fidancı Beyin Konya Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğüne atanmasından dolayı kendisine nezaket ziyaretinden bulunduk. Konya Hakimiyet gazetesi sahibi çok değerli dostum YusufGürbüz bey de bu ziyarette bizlere iştirak ettiler. Biz müdürümüz Fidancı beyi yaptığı çalışmalardan biliyoruz. İstanbul ve Ankara’daki görevlerinden de iyi tanıyoruz. Bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyoruz. Daha iyi yerlere geleceği inancındayız. Her zaman kendilerinin yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum.” Dedi.

Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti’nin nezaket ziyaretinden mutlu olduğunu ifade eden Konya Basın Yayın ve Enformasyon il Müdürü Abdurrahman Cüneyt Fidancı ise şunları söyledi: “Ben öncelikle cemiyet başkanıma, değerli meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Bizlere onur verdiniz. Nezaket ziyaretinde bulunarak mutlu ettiniz. Malumunuz Adıyaman’ımız huzur ve barış kenti. Aynı şekilde Konya’mız da huzur ve barış kenti. Adıyaman’da doğmuş büyümüş bir kardeşiniz olarak, Konya Basın Yayın ve Enformasyon il müdürü olarak görev yapmaktan dolayı da ayrı bir mutluluk yaşıyorum. Tüm hemşerilerime, gazeteci meslektaşlarıma selam ve saygılarımı iletiyorum. Konya’da bir evinizin olduğunu unutmayınız.” dedi.