TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ve Adıyaman Milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ı ziyaret etti. Adıyaman’ın acil önem arz eden taleplerini dile getiren milletvekilleri, taleplerin olumlu karşılandığını dile getirdiler.
Meclis Başkanvekili Ahmet Aydın, ziyaretin verimli geçtiğini belirterek, “Bugün itibariyle her yönden gelişen ve büyüyen Adıyaman’ımızın, demografik, işgücü ve sanayi anlamında sahip olduğu ciddi potansiyelinin değerlendirilmesi noktasında neler yapılabileceği somut projeler bazında ele alınmıştır.
Bu manada bir taraftan daha önceden başlattığımız çalışmaların tamamlanması, diğer taraftan da yeni projelerin hayata geçirilmesini arzulamakla beraber, ilimizin her alanda gelişimine katkı sağlamaya çalışmaktayız.
Son yıllarda Adıyaman’ımızın her alanda gelmiş olduğu nokta, daha önce hayal bile edilemeyen, yapılamaz denilen kalkınma hamleleri, alt yapı ve üst yapı hizmetleriyle bölgemizde bir cazibe merkezi olmak için, durmadan ve yılmadan kalkınmak için her ne gerekiyorsa azami gayreti göstermeye devam ediyoruz.
Özellikle; ilimiz ve ilçelerimiz genelinde geliştirilen projeler ve yatırımların en hızlı ve uygulanabilir şekilde hemşerilerimizin hizmetine sunulması için gerekli olan her ne varsa yapılacağının desteğini Kalkınma Bakanımızdan almış bulunmaktayız.
İlimiz ve ilçelerimizde hayata geçirilen tüm projelerle daha modern ve kaliteli hizmet için durmadan çalışacağız” ifadelerini kullandı.
Aydın konuşmasının devamında, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, milletvekillerine, Vali Mahmut Demirtaş’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.