Vatandaşların daha kolay bir şekilde elektrik faturası başta olmak üzere su, doğalgaz gibi borçlarını ödemeleri adına AKEDAŞ faturamatik merkezi 2 şubenin açılışı yapıldı.

Adıyaman en işlek caddelerinden biri olan Harıkcı caddesinde bir şubenin açılışı yapılırken, diğer şube ise Karapınar Mahallesinde gerçekleşti.

Açılışa AKEDAŞ Perakende Adıyaman Bölge Müdürü Fahri CiciDağıtım Bölge Müdürü Cemal ErkoçFaturamatik Genel Müdürü Eyüp KaynarFaturamatik Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Avare, AKEDAŞ çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta açıklamada bulunan Faturamatik Genel Müdürü Eyüp Kaynar, “Faturalarını güven ve huzur içinde ödeyeceksiniz. Bunun yanında ayrıyeten cep telefonu faturalarını ödeyebileceksiniz. Bunun yanında kasko sigortası da aracılık edilecektir. Ben AKEDAŞ faturamatik şubesinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

AKEDAŞ Perakende Adıyaman Bölge Müdürü Fahri Cici ise “Açılışını yaptığımız mağazamız bizim AKEDAŞ olarak bölge merkezimiz de eski saraydaki ödeme noktalarımız da aynı işlevi görecektir. Hiçbir ücrete tabi olmadan rahatlıkla müşterilerimizin ödeme yapabilecekleri bir yeni ödeme noktamızdır. Değişim tabi her sektör de şart. Müşterilerimize daha iyi bir hizmet götürebilmek için biz daima değişim öncüsü oluyoruz” diye konuştu.

Yapılan açıklama ardından faturamatik şubesi açılışı gerçekleşti. Açılış ardından pasta kesilerek kutlama yapıldı.