Sıla Tekstil Atölyesi’ndeki toplantıya, İlçe Kaymakamı Zafer Sağİlçe Jandarma KomutanıEmniyet Amiri, Milli Eğitim Müdürü, Mal Müdürü, Ziraat Bankası Müdürü ve diğer tekstil atölyelerinin sahipleri katıldı.

Toplantıda konuşan Kaymakam Sağ, yapılan yatırımın gurur  ve heyecan verici olduğunu belirtti. Sağ, “En önemlisi insanın doğduğu, büyüdüğü, acısıyla, tatlısıyla bir çok hatırasını geçirdiği kendi memleketinde, kendi vatandaşlarına iş imkanı sunma adına yapılan bu hizmet kutsal diyebileceğimiz en güzel hizmetlerin başında gelmektedir. İlçemize böyle cesaretli, yürekli, girişimcilerimizin gelip yatırım yapmaları takdire şayandır” dedi.

“7 TEKSTİL FİRMASINDA 600’DEN FAZLA VATANDAŞ İSTİHDAM EDİLİYOR"

Böyle cesur girişimcilerin her zaman yanında olacaklarını ifade eden Sağ,  “İlçemizde yeni kurulan Sıla Tekstil firması ile  birlikte toplam 7 tekstil firmasında 600’den fazla vatandaşımız istihdam edilmektedir. İlçemizdeki tekstil firmalarının sayısının artarak daha fazla kişinin istihdam edilmesi temennimizdir. İlçemizde yeni kurulan Sıla Tekstil Atölyesi’nin hayırlı olmasını dilerim. Ayrıca ilçemize yapılan yatırımlarda katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
“FİRMA SAHİPLERİ MEMNUN KALDI”

Toplantıda, ilçede faaliyet gösteren tekstil firmalarının sorunlarını tespit etmek, çözüm yollarını tartışmak, sorunların çözümü konusunda kamu kurum ve kuruluşlara düşen sorumluluklar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. İlçede faaliyet gösteren tekstil firmaları, yapılan toplantıdan duydukları memnuniyeti dile getirerek amaçlarının kendi hemşerilerine faydalı olarak ilçe ekonomisine katkı sağlamak istediklerini dile getirdi.

02haberler.com