Üniversite Turizm Uygulama Otelinde gerçekleştirilen tanışma kokteylinde Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü’nün eşi Necla Gönüllü, İl Emniyet Müdürü Metin Alper’in eşi Kezban Alper, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürü Murat Düzgün, Üniversite idari çalışanları, polis memurları ve öğrencileri katıldı.

Çeşitli ikramların yapıldığı ve sohbetlerin gerçekleştirildiği etkinlikte konuşan Kezban Alper, öğrencilere öğütler vererek, kendilerine bir telefon kadar yakın olduklarının altını çizdi.

Öğrencilere art niyetli insanlara prim vermeden öğrenciliğin gereklerini yerine getirmeleri gerektiğini söyleyen Alper,  "Bizler sizler için buradayız. Amacımız bizler için çok değerli olan öğrenci kardeşlerimizin kılına dahi zarar gelmeden buraya geldikleri gibi tertemiz şekilde ailelerine teslim etmektir. Programımızın amacı sizlerle tanışmak ve sorunlarınızı dinlemektir. Gençlerle birlikte olmak, sizleri dinlemek çok önemli. Sizler bizim çocuklarımızsınız. Bizler 80’li yılların gençleriyiz. Bizler özgüvensiz büyütüldük. Şu an ise gençlere çok değer veriliyor. Yeni bir çağa girdik. Sorunlar da var ama güzellikler de çok fazla. Şunu belirtmek isterim ki kimsenin sizi kullanmasına izin vermeyin. Kendinizi geliştirin. Okuyup yetiştirin kendinizi. Çok okuyun. Her şeyden haberiniz olsun ki sizi kandıramasınlar. Ben eşimle birlikte her zaman yanınızdayım. Her zaman sizleri ve projelerinizi desteklemeye hazırız." dedi.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürü Murat Düzgün ise öğrencilere terör örgütlerinin kumpaslarına karşı uyararak, "Sizleri kendi yanlarına çekmeye çalışacaklardır. Kötü insanlar hep var olacaktır. Burada sizlere rehber olacak arkadaşlarımız var. Ne probleminiz olursa olsun onları ziyaret edin. Sıkıntılarınızı anlatın. Bizler 24 saat yanınızdayız." diye konuştu.

Tanışma kokteylinin ardından öğrencilere Necla Gönüllü ve Kezban Alper tarafından çeşitli hediyeler taktim edildi. 

02haberler.com