İlk mezununu 1946 yılında veren Şehit Abidin Tanrıkolu Anadolu Lisesi, bu yıl ise 46. mezunlarını veriyor.

130 öğrenci ve velinin katılacağı mezuniyet balosu ile ilgili açıklama yapan Okul Aile Birliği Başkanı Murat Yazgan; " Şehit Abidin Tanrıkolu Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu üst düzeyde tutmak amacıyla mezuniyet töreni düzenlemeye karar verdik. Onların başarılı olarak topluma faydalı bireyler olmaları için çaba gösteriyoruz. Bütün toplumların umutları ve güvenceleri geç nesillerdir. Bizimde geleceğimiz ve güvencemiz öğrencilerimizdir. Ulu Önder Atatürk’te bütün umudum gençliktedir deyip, geleceği gençlere emanet ederek bunu göstermiştir. Okul idaremizin bilgi ve erdemle yoğurduğu sevgili öğrencilerimiz inanıyorum ki aynı ışığın doğrultusunda bundan sonraki eğitim ve öğretim hayatında da ilerleyecekler" dedi.

Okulun kep ve cübbesinin olmadığını, bunları da hayırsever iş adamlarının yardımıyla aldıklarını da söyleyen Okul Aile Birliği Başkanı Murat Yazgan; "Okulumuza yapmış olduğu katkılardan dolayı Besni Concept Mağazası sahibi Vakkas Korkmaz'a, Aslı Mensucat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Baba'ya, Polat Mühendislik sahibi Mustafa Polat'a, Ilgın Kuyumculuk sahibi Sermet Karadayı'ya, Ekici İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Ekici'ye ve Ocakcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Baki Ocakcı'ya teşekkür ederim.

Okulumuzdan mezun olacak öğrencilerine ileriki eğitim dönemlerinde başarılar diliyor, okulumuzun bilgi yarışmasında grup 1'incisi olan öğrencilerimizi de tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca mezuniyet töreninin düzenlenmesinde görevli öğretmen arkadaşlarımız Mehmet Şenadım ve Fatma Şen öğretmenlerimiz ile okul idarecilerimize teşekkür ederim" dedi.