Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Mehmet Akif İlkokulu öğrencileri, dönemin yorgunluğunu animasyon filmi izleyerek üzerlerinden atmaya çalıştı. 
Kahta İlçe Mehmet Akif Ersoy İlkokulu idaresi tarafından öğrencilerin dönem sonu yorgunluğunu atlatmaları için Kahta Kültür Merkezinde animasyon filmi izleme etkinliği düzenlendi.
Animasyon filmleri izleyerek güzel vakit geçiren öğrenciler doyasıya eğlenirken konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Rehber Öğretmeni ve Proje Koordinatörü Emrah Kar, “Eğitim ve öğretim döneminin son günlerinde böyle bir proje yaparak öğrencilerimizin dönem sonu yorgunluğunu atmayı hedefledik. Öğrencilerimiz eğlenceli vakit geçirdi. Sinema çıkışında öğrencilerin etkinlikten çok memnun oldukları görüldü. Bu etkinlikten dolayı Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen'e, Şube Müdürü İsmail Öner'e ve Okul Müdürümüz Abudulmuttalip Erek'e çok teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerin öğrenciler için çok yararlı olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.
kaynak: adiyamancihanhaber.com.tr