Öğretmenler kurulunda alınan kararla Okul Aile Birliğinin önderliğinde öğrenci velilerinin hazırladığı onlarca çeşit yemek, pasta ve el sanatları 20 okul bahçesinde satışa çıkarıldı. Tüm gelirinin Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına bağışlandığı kermese Besni halkı yoğun ilgi gösterdi.

Kermesin açılışı, İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı İlçe Başkanı Ali Erdoğan, Okul Aile Birliği Başkanı Hicabi Zengin ve Okul Müdürü Mehmet Demirel tarafından yapıldı.

Kermesin sadece bir gün sürmesine rağmen rekor bir katılımla rekor bir gelir elde edildi. Bir günde 8.100 TL elde eden öğrenci, öğretmen ve veliler büyük bir mutluluk ve gurur yaşadı.

Kermese bağış noktasında, okulun İsim sahibi Mustafa Erdemoğlu’nun oğlu Turgut Erdemoğlu 2000 TL, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı İlçe Başkanı Ali Erdoğan 500 TL, Okul Aile Birliği Başkanı Hicabi Zengin 500 TL, Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmen 200 TL, İş Adamı Şükrü İşitmen 200 TL ve Hayırsever Hikmet Tabakçıoğlu 200 TL katkıda bulundular.

Elde edilen gelir, Okul Müdürü Mehmet Demirel, Okul Öğretmeni Bilgehan Kahraman ve Vakfın İlçe Başkanı Ali Erdoğan tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfının bağış hesabına yatırıldı.