Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Besni İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya’nın da katkıları ile 2 gün boyunca SANLAB’ın kurucusu Salih Kükrek’i misafir etti.

Kükrek, Besni’de kaldığı süre içerisinde Okul İdarecileri, 8. Sınıf ve 12. Sınıf Öğrencileri ve öğretmenleri, Meslek dersi öğretmenleri ile Bilişim Teknolojileri öğretmenlerine Teknoloji Girişimciliği ve Tecrübe Paylaşımı Etkinliği kapsamında seminer vererek bilgilendirdi.

SANLAB’ın kurucusu Salih Kükrek Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar ile birlikte Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, Besni Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İstiklal Anaokulu ve Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek eğitim ve öğretim kalitesinin daha da artırılması için atılacak adımlar hakkında, Okul Yöneticileri ve Öğretmenlerle sohbet ederek bilgiler aldı.

Besni’de yaptığı seminerler ve gerçekleştirdiği okul ziyaretlerinin ardından Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar’a kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden Salih Kükrek; “

Ziyaretlerimiz ve sohbetlerimiz esnasında gördüğümüz kadarıyla Besni’nin öğrencileri, öğretmenleri ve okul yöneticileri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile tam bir uyum içerisinde çalışıyor. Besni’de okulların öğrenci, öğretmen ve fiziki kalitesi ile Türkiye’nin birçok ilçesini geride bırakmış durumda. Besni bundan daha fazlasını hak ediyor ve bu camiadan mükemmel projeler çıkacağına ben inanıyorum. SANLAB olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya çalışacağız ve bu sebeple yardımcı olabilmek, yeni fikirler üretebilmek ve öğrencilerimizin ufkunu açabilmek için Besni’de bulunan bütün okullarımızı SANLAB teknoloji şirketi olarak ağırlamaktan şeref duyacağız” dedi.

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, SANLAB’ın Kurucusu Salih Kükrek’e Besni’yi ziyaretinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.