Üsküdar Üniversitesi’nden Uzm. Psk. Dan. Ece Tözeniş ve Şaban Özdemir, 18 Temmuz Salı günü EKET’te, 21 Temmuz Cuma günü ise Educaturk’te düzenlenecek “Hayat Tercihtir Buluşmaları” kapsamında aday öğrencilere kariyere dair bilgiler verecek.

İstanbul bu hafta içerisinde iki önemli eğitim fuarına ev sahipliği yapıyor. Üniversite adaylarının rehber ve kılavuz programı ‘Hayat Tercihtir’ İstanbul’da aday öğrencilerle bir araya geliyor.

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında EKET Fuarcılık tarafından 16-17-18 Temmuz 2017 tarihlerinde Üniversite Tercih Fuarı düzenlenecek.

Üsküdar Üniversitesinden Uzm. Psk. Dan. Ece Tözeniş ve Tv programcısı-Gazeteci Şaban Özdemir, 18 Temmuz Salı saat 13:45’te adaylarla bir araya gelecek ve “Hayat Tercihtir Buluşmaları” kapsamında aday öğrencilere kariyere dair bilgiler verecek. Ece Tözeniş ve Şaban Özdemir adaylara, kariyer planlama, meslek seçimi, doğru tercihe dair birçok konuda önerilerde bulunacak.

120 devlet ve vakıf üniversitesinin katılımıyla gerçekleştirilecek EKET Fuarı adaylara Türkiye genelindeki devlet ve vakıf üniversiteleriyle görüşme imkânı sağlarken aynı zamanda yurt dışındaki üniversite olanaklarını değerlendirme olanağı sunacak.

Bu yıl üniversite sınavlarına ilk defa giren öğrenci adayları, yeni mezunlar, üniversite ve yüksek lisans öğrencilerinin katılım sağlayacağı fuarda iş dünyasına yeni giriş yapacak geleceğin başarılı meslek adayları, uzman isimleri dinleme fırsatı bulacak.

“Hayat Tercihtir” Educaturk’te adaylarla buluşacak

İstanbul Kongre Merkezinde 21-22-23 Temmuz 2017 tarihlerinde ise Educaturk Üniversite Tercih Fuarı düzenlenecek.

Üsküdar Üniversitesi’nden Uzm. Psk. Dan. Ece Tözeniş ve Şaban Özdemir, 21 Temmuz Cuma günü saat 15:00’te adaylarla bir araya gelecek ve “Hayat Tercihtir Buluşmaları” kapsamında aday öğrencilere kariyere dair bilgiler verecek.

Aileler ve öğrenciler, sektöre yön veren öncü kurum ve kuruluşların temsilcilerinden kariyer tavsiyeleri alabilecek, bağımsız rehberlik uzmanlarından oluşturulan Tercih Danışma Merkezi sayesinde son kararlarını şekillendirebilecek, akademisyenlerle bir araya gelerek seminerlerine katılabilecekler.