200 öğrenciye yardım malzemesi ulaştıran Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Sümeyye Şafak ve ekibi  yardım dağıtımı anında yer aldılar.

Yapılan yardım dağıtımına Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Sümeyye Şafak ve beraberindeki heyet, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, yardım organizasyonun Besni Koordinatörü Selma Karakuş, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

 Gölbaşı Belediyesinin Gölbaşı dışında da ihtiyaç sahiplerini koruyup gözetmesinin ve bu uğurda emek harcamasının takdire şayan olduğunu ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar; "Öncelikle bu güzel  hizmetlerinden dolayı başta Gölbaşı Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Özdemir Bey’e, Belediye Başkan Yardımcısı Sümeyye Şafak Hanım’a, yardım organizasyonun Besni Koordinatörü Selma Karakuş’a ve emeği geçen arkadaşlarıma can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere hizmetleri bulunduğu ilçenin sınırlarını aşan  Gölbaşı Belediyemizin yapmış olduğu güzel hizmetlerden biride ihtiyaç sahiplerine ulaşmak ve onlara dostluk, sevgi ve kardeşlik elini uzatmaktır. Bu anlayış ve bu gaye ile dur durak bilmeden çalışan Gölbaşı Belediyemiz  bugünde Besni ilçemizde bulunan yavrularımıza yardım eli uzatarak bu kardeşlik bağını daha da kuvvetlendirmiştir. Öğrencilerimizin gözlerindeki umut ışığının sürekliliğine katkı sağlayan bu yardım elinin uzatıldığına şahitlik etmek benim ve kurumum adına gurur verici bir andır. Sümeyye Şafak Hanım ve ekibinin her öğrencimiz ile tek tek ilgilendiler. Kendilerine bu mütevazi duruşlarından dolayı kutluyorum. Bu duygu ve düşüncelere yapmış oldukları yardımlarından dolayı tekrar Gölbaşı Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Özdemir Bey’e, Belediye Başkan Yardımcısı Sümeyye Şafak Hanım’a , yardım organizasyonun Besni Koordinatörü Selma Karakuş’a ve emeği geçen arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum" dedi.