Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü SODES Salonunda yapılan toplantya Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ali Tanrıverdi, Abdurrahman Çelik ve Mahmut Akdoğan ile Besni Merkez ve köy okullarının tüm müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar; “Değerli arkadaşlarım, elimizdeki verilere ve çalışmalara göre başarılı bir Dönem geçirmiş bulunmaktayız. Öncelikle  Sizlere ve sizlerin nazarında değerli öğretmenlerimize , okul personellerine gösterdiğiniz çabalardan ve öz verili çalışmalardan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Şundan eminizki Besni eğitim konusunda yüksek duyarlılığa sahip ve bu konuda gerekli adımlar hem İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce, Okul Müdürlerimizce, Öğretmenlerimizce ve Velilerimizce atılmaktadır. Şimdi bu dönem yapacağımız bir çok iş var bunlarında en başında TEOG sınavında ki başarımızı daha da artırmak. Bunun için Devletimiz her türlü imkanı sağlamış durumdadır. Destekleme yetiştirme kursları ile öğretmenlerimizin her ne kadar da karşılığı olmasa da ücretleri ödenmekte ve bu kurslar ile de velilerimiz maddi külfetten kurtulmaktadır. Bu sebeble bu kurslarımız konusunda sizlerinde bizler gibi üzerinde titizlikle durmanızı rica ediyoruz. Avrupa Birliği projelerimiz ile de hem öğrencilerimizin hem de öğretmenlerimizin akademik gelişimine katkıda bulunmak ve Dünya’yı tanımalarını istiyoruz. Bu sebeble özellikle başvuru yapan okullarımıza teşekkür ediyorum ve  Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan AR-GE birimi sorumlusu Abdurrahman DEDE ile sürekli irtibat halinde olmanız sürecin daha sağlıklı ilerlemesini sağlayacaktır.

Okullarımız ile ilgili her türlü sorunlarınızda, ilgili Şube Müdürlerimize, İlgili Şeflerimize ve Memur arkadaşlarımıza ulaşabilir sorunlarınızın çözümü konusunda hızlıca sonuç alabilirsiniz.

İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak Ben ve Şube Müdürleri arkadaşlarımız ile okul ziyaretlerimiz hafta içi ve hafta sonu ayrımı yapmaksızın sürekli devam edecek olup, Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim” dedi.