Konu ile ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Ramazan Demirkol; "Okul Kültürümüzü geliştirmek, veli-öğretmen-öğrenci işbirliğini geliştirmek için sadece öğrencilerimizi değil, okula katkısı olan öğretmenlerimizi ve velilerimizi de kendilerine değer verdiğimizi hissettirmek için imkanlar ölçüsünde ödüllendiriyoruz.

Mart ayı sonunda öğrencilerimizin çeşitli başarılarından dolayı yaptığımız ödül törenine katılan başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Neşet Yazar'a, Çomak Köyü Muhtarı Osman Korkmaz'a ve töreni düzenleyen öğretmenlerimize teşekkür ederim. Öğretmen ve öğrencilerimize çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

Hayırsever işadamımızın hediyelerinin dağıtımında bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar; "Değerli işadamına öğrencilerimiz adına teşekkür ederim. Okulumuzda aldığımız bilgilere göre öğrencilerimize kırtasiye malzemesi, ayakkabı gibi malzemeleri bazen kendi imkanlarıyla, bazen de çevrenin imkanlarını kullanarak ulaştıran Türkçe öğretmenimiz Gülşen Çağlak'a, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederim. Ayrıca diğer öğretmenlerimize de her ay sonunda öğrencilerin başarısına göre verdikleri hediyelerden dolayı teşekkür ederim" dedi.