Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, öğrencilere başarılar dileyerek tatillerini iyi geçirmelerini diledi. Başkan Özdemir, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sizlerin eğitim öğretim sürecine aktif katılımınız, öğrencilerimizi hem sosyal hayatta hem de okul hayatında daha başarılı kılacaktır. Çocuğunuzu tanımaya, onun yeterli ve yetersiz yönlerini objektif olarak değerlendirmeye çalışın.

Öğrencilerimizin dönem boyunca sergilediği performans akranları veya kardeşleriyle karşılaştırılıp kıyaslanmamalıdır. Yetenek, ilgi ve beceri olarak bakıldığında her çocuğun kendine özgü özellikleri olduğu unutulmamalıdır.

Birçok problemin çözümü için olaydan sonra tepki vermek yerine, önleyici yöntemler denemek gerekir.

Çocuğunuzun okuldaki performansını yakından takip etmeniz önemlidir. Bu ise sadece sınav notlarını öğrenmek, sınav tarihlerinden önce ders çalışma öğütleri vermek değildir. Anne babaların, okul ile işbirliği içine girerek çocuğun yaşadığı başarısızlığın olası nedenlerini araştırmaları, eksik yönlerini tespit ederek giderebilmesi için yardımcı olmaları gerekir.”

Düzenlenen karne dağıtım törenine Kaymakam Murat Zadeleroğlu, Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir ve öğrenci velileri katıldı.